Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact23 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Pădureni, zi de înainte prăznuire
EvenimenteDuminică 20 septembrie 2009 filia Pădureni s-a aflat în zi de deosebită sărbătoare, cu o zi înainte de prăznuirea hramului, 8 septembrie, după calendarul pe rit vechi.

Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoţi din care au făcut parte P.On. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului, PC. Nicolae Borduz , secretarul Protopopiatului Lugoj, PC. Mihai Meleşi, preot pensionar şi PC. Daniel Pele, preot paroh.
Din partea autorităţilor administraţiei locale a fost prezent primarul comunei Victor Vlad Delamarina, domnul Ioan Sima însoţit de domnul viceprimar Cardaş Ioan Cristian.

În cadrul Sfintei Liturghii cuvântul de învăţătură a fost rostit de către protopopul Lugojului, care s-a referit la importanţa Sfintei Cruci în viaţa creştinului.
După Sfânta Liturghie a fost rostită o rugăciune de sfinţire a sfântului locaş, în urma reparaţiilor ce s-au efectuat în ultima perioadă.

Ceremonia a fost urmată de o agapă frăţească, oferită de credincioşii filiei Pădureni, la care au participat toţi cei prezenţi la Sfânta Liturghie.

Vezi poze