Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact23 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Binecuvântare de biserică
EvenimentePentru credincioşii parohiei Şuştra, ziua de Duminică 13 decembrie 2009, a fost o zi de mare însemnătate şi de bucurie duhovnicească, cu prilejul binecuvântării bisericii din această parohie.

Slujba de binecuvântare a fost oficiată de către Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, însoţit de un sobor de preoţi în frunte cu P.On. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului.

În cadrul Sfintei Liturghii, Preacucernicul părinte paroh, Marinel Pitău, a primit distincţia de iconom – stavrofor, ca răsplată pentru efortul depus în înfrumuseţarea şi împodobirea bisericii. De asemenea, la sfârşitul Sfintei Liturghii, Preasfinţia Sa a oferit o diplomă de apreciere şi de mulţumire, din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, domnului Ioan Cojocari, fiul parohiei Şuştra, cel care a sprijinit financiar toate lucrările efectuate la biserică, în ultima perioadă de timp.

Totodată, Preasfinţia Sa a transmis din partea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nicolae, urările de bine şi de sănătate tuturor credincioşilor, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, ale Anului Nou şi ale Bobotezei.

La rândul său, părintele paroh, Marinel Pitău, a mulţumit Înaltpreasfinţitului Nicolae, pentru distincţia acordată, Preasfinţitului Paisie Lugojanul pentru oficierea slujbei de binecuvântare, preoţilor prezenţi precum şi credincioşilor păstoriţi de preacucernicia sa.