Prima pagina · Administrativ Bisericesc · Anunţuri · Diverse · Fotografii · Contact23 Octombrie 2018
Calendar
Protopopiat
Noutăţi-Ştiri
Activitate
Recomandări
Întâlnire cu PF Daniel-11 decembrie 2007
EvenimenteCu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Dr. Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, în data de 11 decembrie 2007, o delegaţie formată din protopopii Arhiepiscopiei Timişoarei - P.On. Ioan Prisăcean – protopop de Deta, P.On. Bujor Păcurar – protopop de Făget, P.On. Ioan Cerbu – protopop de Lugoj, P.On. Gheorghe Sutac – protopop de Sânnicolaul Mare şi P.On. Ioan Bude – protopop de Timişoara însoţiţi de Preasfinţia Sa Paisie Lugojanu – episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei - a fost primită la Palatul Patriarhiei din Bucureşti de către Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Cu acest prilej delegaţia a ţinut să transmită, Preafericitului din partea preoţilor şi mirenilor din protopopiatele pe care le reprezintă, bucuria duhovnicească pe care au trăit-o şi o trăiesc deodată cu alegerea, numirea şi întronizarea în scaunul patriarhal a Preafericirii Sale.

La rândul său, Preafericitul Daniel a ţinut să cunoască realizările recente şi priorităţile de viitor a fiecărui protopopiat în parte, exprimându-şi totodată bucuria acestei întâlniri.

Delegaţia a fost invitată apoi de patriarh la o scurtă vizită a palatului patriarhal şi a catedralei patriarhale.

Preasfinţia Sa Paisie Lugojanu şi P.On. Ioan Bude au dat un interviu în legătură cu această întâlnire la postul de radio Trinitas al Patriarhiei Române.

Vezi mai multe poze